Huurder - Altijd toegang tot beschikbare huurwoningen

HUURDER

Waar je ook bent, Flickmyhouse geeft je toegang tot het nieuwste huurwoning aanbod. Swipe door de huurwoningen database, reageer en chat met de verhuurder. Ondervind zelf hoe easy
wij het je hebben gemaakt.

ZIE HIER HOE FLICKMYHOUSE
WERKT

1. PERSOONLIJK PROFIEL

Ben je alleen, met je partner of een groep op zoek?

Het kan allemaal. Geef dit aan in je persoonlijke profiel. Je persoonlijke profiel wordt eigenlijk gebruikt als je visitekaartje. Deze kun je zo vaak aanpassen als je wenst. Upload foto’s en verzin een leuke tekst voor je situatie in de persoonlijke omschrijving.

Zorg er wel voor dat je je situatie goed beschrijft, geef de juist indruk van jezelf. Ook is het van belang dat je je jaarlijkse inkomsten naar waarheid invult, doe dit om teleurstelling te voorkomen.

2. Filter & maps

Zie alleen woningen die voldoen aan je voorkeuren.

Gebruik de zoekfilter om alleen woningen te zien die voldoen aan jouw voorkeuren. Zoek je naar een appartement voor woningdelers of studenten, stel de filter in en zie enkel woningen die voldoen aan jouw voorkeuren.

Stel in of je de huurprijs inclusief of exclusief kosten voor gas, water, licht en servicekosten wilt bekijken.

In een straal van 5 KM binnen het centrum zoeken? Stel Google Maps in om alleen in de regio te zoeken waar jij zou willen wonen.

3. Swipe & like

Reageer gemakkelijk op woningen door te liken met een swipe beweging.

Een woning naar wens? LIKE! Like wel echt alleen de woningen waar je echt interesse in hebt, bij elke like wordt er een notificatie verstuurd naar de aanbieder. Like je alles, dan heb je de kans dat de aanbieders je niet serieus nemen.

Nu is het wachten op bericht van de aanbieder!

4. DISLIKE

De woning niet naar jouw wens? Dat kan!

Dislike de woning dan door naar links te swipen. Deze woning krijg je dan ook niet meer terug te zien tussen het aanbod. Let dus goed op, wanneer je het niet zeker weet sla de woning op in favorieten.

5. FAVORIETEN

Reageer nu of beslis later.

Wanneer je een woning liked wordt deze automatisch toegevoegd aan je favorieten in het menu. Ben je er nog niet helemaal over uit of je wilt reageren op een woning, sla deze dan op in je favorieten door middel van het ster-icoontje naast de like button. Beslis dan later of je op de woning wilt reageren.

6. Match & Chat

Chat direct met de aanbieder van de woning.

Wanneer je geselecteerd wordt door de aanbieder van de woning, verschijnt jouw Flick-moment. Dit wilt zeggen dat de verhuurder de chatfunctie heeft geopend. Deze vind je terug in het menu onder matches.

Je kunt gebruik maken van de chat wanneer de aanbieder je accepteert voor een woning. Wil je nog wat meer informatie over de huurprijs of servicekosten, stel gemakkelijk je vraag. Gelijk een bezichtiging inplannen? Gewoon doen!

Je ontvangt de chatberichten gewoon via de app op je Smartphone. Je ontvangt hier een notificatie van als je dit wenst. Dit kun je uiteraard instellen.

7. Rent!

Flickmyhouse verzorgt het platform dat huurder en verhuurder snel en direct met elkaar in contact brengt. Wij leggen de connectie huurder en verhuurder zorgen zelf voor de match. Flickmyhouse is enkel het platform voor het zoeken naar huurwoningen dus nooit zelf de aanbieder van de woning.WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief & onder andere voor Spotlightfriday, Holidaymonday en Auctionwednesday!