ONZE MISSIE

Wij willen niet alleen huurder en verhuurder gemakkelijk met elkaar in contact brengen. Waar ons team zich 100% voor inzet is een movement teweeg te brengen in de huidige verstofte en stroeve huurwoningmarkt. Het is tijd voor een frisse wind! #SWIPELIKECHATRENT
Waarom wij dit zo belangrijk vinden? Veel manieren van het zoeken en aanbieden van woningen zijn achterhaald, kosten je veel tijd en geld. En dit vinden wij nou net niet nodig! Het leven is al ingewikkeld genoeg, het vinden van een thuis hoort geen ellendige opgave te zijn. Flickmyhouse streeft er naar jou zo snel en gemakkelijk mogelijk te helpen en de kosten te drukken tijdens je zoektocht naar jouw perfecte thuis.
Hoe Flickmyhouse de kosten voor de gebruiker zo laag kan houden? Flickmyhouse biedt beide partijen, aanbieder en huurder enkel het platform. Doordat wij werken met een geautomatiseerd systeem besparen wij een boel kosten, dat merk jij weer in je portemonnee.

ONTWIKKEL PROCES

Flickmyhouse is eigenlijk ontstaan door het ondervinden van ergernissen tijdens het huur en verhuur proces. Hoe kan het zo zijn dat in deze tijd de manier van huren en verhuren nog steeds op dezelfde manier gebeurd? Vaak moeizaam, geld en tijdrovend!

Daar hebben wij iets op gevonden.

Met het ontwikkelen van Flickmyhouse maken wij het je een stuk gemakkelijker, of je nou een woning zoekt of er een wilt aanbieden. Door gebruik van ons Flickmyhouse platform ervaar je het proces dus een stuk gemakkelijker, sneller en niet geheel onbelangrijk een stuk goedkoper.

ONS TEAM

Wij (het team) achter Flickmyhouse vinden het ontzettend belangrijk dat we transparant en sociaal zijn naar onze gebruikers toe.

Wij hebben allemaal de ergernissen ondervonden tijdens de zoektocht naar een geschikte woning of huurder. Met meer dan 10 jaar ervaring op de woningmarkt kunnen wij zeggen dat wij alle vervelende scenario’s hebben meegemaakt.

Met deze ervaring in de pocket maken wij het jullie nu mogelijk om deze zoektocht als veel gemakkelijker en prettiger te ervaren.