fbpx
 • Op deze pagina vind je de antwoorden op alle veel gestelde vragen.

  Staat je vraag er niet tussen? Mail ons of maak gebruik van de 24/7 WhatsApp support
  Aanbieder
  Hoe werkt Flickmyhouse?

  Flickmyhouse werkt vanuit de gedachtegang dat de huurder en de verhuurder snel en gemakkelijk met elkaar in contact komen. Dit gebeurd via een directe chat verbinding. Door middel van het persoonlijke profiel van de huurder krijgt de verhuurder een beeld van de geïnteresseerde huurder. Zo kunt u als verhuurder gemakkelijk bepalen of deze geschikt is voor uw object.

  Voor meer informatie over het gehele process kunt u op de aanbieder pagina kijken.

  Hoe kan ik mijn woning aanbieden?

  Na het aanmaken van uw profiel en het invullen van de benodigde gegevens kunt u uw eerste object toevoegen. Vervolgens vult u al de gegevens in over uw object(en) en zorgt u voor een vloeiende text en scherpe waarheidsgetrouwe foto’s.

  Kan ik via Flickmyhouse een huurcontract opstellen?

  Wij werken met diverse makelaars en beheerders die deze dienst aanbieden, vul het contactformulier in op onze website en vraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dan contact met u op.

  Hoe lang blijft mijn object op de app van Flickmyhouse staan?

  Dit mag u helemaal zelf bepalen, zolang de woning nog beschikbaar is zet u de status op vrij. Is de woning verhuurd, zet de woning dan op bezet. Deze wordt dan niet meer tussen het aanbod getoond.

  Hoe kan ik mijn account verwijderen?

  Door naar uw profiel te gaan, vervolgens naar settings en op het knopje “verwijder mijn account” te drukken. Let wel, hierdoor worden uw woning(en) uit de database verwijderd.

  Hoe kom ik in contact met een huurder?

  Wanneer een huurder interesse heeft in een van jouw geuploade woningen, verschijnt er een notificatie [..] heeft interesse in jouw object. Als je de push-notifications aan hebt staan krijg je automatisch melding van geinteresseerde huurders.
  Wanneer de huurder matched met uw eisen, accepteert u de huurder. Na het Flick-moment kan er gebruik worden gemaakt van de chatfunctie. Zo kun je vragen stellen die nog open staan, om vervolgens een bezichtiging in te plannen. Er zit geen limiet aan het aantal chats.

  Hoe weet ik dat de huurder betrouwbaar is?

  Door middel van de persoonlijke beschrijving en profielfoto kun je als verhuurder een inschatting maken van de persoon. Ook kun je altijd even een kijkje nemen op de Facebookpagina van deze persoon of natuurlijk even googelen. Bij twijfel kun je altijd een huurderscheck aanvragen bij een bedrijf die dit aanbiedt.

  Kan ik ook mijn woning plaatsen als “shortstay”?

  Shortstay objecten kunnen voor een huurperiode van minimaal 6 maanden worden aangeboden op de Flickmyhouse applicatie. Bekijk hier de beleidsregels

  Kan ik ook gebruik maken van Flickmyhouse via de website?

  Ja, u kunt vanaf de website naar de footer, klik vervolgens op whitepaper en upload daar de XML – feed voor (al) uw woningen