Flickmyhouse | FAQ Aanbieder | Upload gratis uw aanbod
 • Login
 • Cart
 • Op deze pagina vind je de antwoorden op alle veel gestelde vragen.

  Staat je vraag er niet tussen? Mail ons of maak gebruik van de 24/7 WhatsApp support
  Aanbieder
  Hoe werkt Flickmyhouse?

  Flickmyhouse werkt vanuit de gedachtegang dat de huurder en de verhuurder snel en gemakkelijk met elkaar in contact komen. Dit gebeurd via een directe chat verbinding. Door middel van het persoonlijke profiel van de huurder krijgt de verhuurder een beeld van de geïnteresseerde. Zo kun je als verhuurder gemakkelijk bepalen of deze geschikt is voor je object.

  Hoe kan ik mijn woning aanbieden?

  Na het aanmaken van je profiel kun je het eerste object toevoegen. Vervolgens vul je al je gegevens in over de object(en) en zorg voor een vloeiende text en upload scherpe waarheidsgetrouwe foto’s.

  Kan ik via Flickmyhouse een huurcontract opstellen?

  Wij werken met diverse makelaars en beheerders die deze dienst aanbieden, vul het contactformulier in op onze website en vraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dan contact met je op.

  Hoe lang blijft mijn object op jullie de app staan?

  Dit mag je helemaal zelf bepalen, zolang de woning nog beschikbaar is zet de status op vrij. Is de woning verhuurd, zet de woning dan op bezet. Deze wordt dan niet meer tussen het aanbod getoont.

  Op welke devices kan ik de app downloaden?

  Flickmyhouse kun je op zowel een iOS of Android device downloaden

  Hoe kan ik mijn account verwijderen?

  Door naar jouw profiel te gaan, vervolgens naar settings en op het knopje “verwijder mijn account” te drukken. Let wel op, hierdoor worden je woning(en) uit de database verwijderd.

  Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  Niet zoveel eigenlijk, de gegevens over de woning en persoonlijke profiel-foto worden getoond aan de huurders, daarnaast anonimiseren wij de gegevens voor interne gebruikers statistieken. Alle door jou opgegeven gegevens worden conform Wetgeving Bescherming Persoonsgegevens beheerd.

  Hoe kom ik in contact met een huurder?

  Wanneer een huurder interesse heeft in een van jouw geuploade woningen, verschijnt er een notificatie [..] heeft interesse in jouw object. Als je de push-notifications aan hebt staan krijg je automatisch melding van geinteresseerde huurders.
  Wanneer de huurder matched met uw eisen, accepteert u de huurder. Na het Flick-moment kan er gebruik worden gemaakt van de chatfunctie. Zo kun je vragen stellen die nog open staan, om vervolgens een bezichtiging in te plannen. Er zit geen limiet aan het aantal chats.

  Hoe weet ik dat de huurder betrouwbaar is?

  Door middel van de persoonlijke beschrijving en profielfoto kun je als verhuurder een inschatting maken van de persoon. Ook kun je altijd even een kijkje nemen op de Facebookpagina van deze persoon of natuurlijk even googelen. Bij twijfel kun je altijd een huurderscheck aanvragen bij een bedrijf die dit aanbiedt.

  Kan ik ook mijn woning plaatsen als “shortstay”?

  Shortstay objecten kunnen voor een huurperiode van minimaal 6 maanden worden aangeboden op de Flickmyhouse applicatie. Bekijk hier de beleidsregels

  Kan ik ook gebruik maken van Flickmyhouse via de website?

  Ja, u kunt vanaf de website naar de footer, klik vervolgens op whitepaper en upload daar de XML – feed voor (al) uw woningen