Hoe weet ik dat de huurder betrouwbaar is?

Door middel van de persoonlijke beschrijving en profielfoto kun je als verhuurder een inschatting maken van de persoon. Ook kun je altijd even een kijkje nemen op de Facebookpagina van deze persoon of natuurlijk even googelen. Bij twijfel kun je altijd een huurderscheck aanvragen bij een bedrijf die dit aanbiedt.

Hoe kom ik in contact met een huurder?

Wanneer een huurder interesse heeft in een van jouw geuploade woningen, verschijnt er een notificatie [..] heeft interesse in jouw object. Als je de push-notifications aan hebt staan krijg je automatisch melding van geinteresseerde huurders.
Wanneer de huurder matched met uw eisen, accepteert u de huurder. Na het Flick-moment kan er gebruik worden gemaakt van de chatfunctie. Zo kun je vragen stellen die nog open staan, om vervolgens een bezichtiging in te plannen. Er zit geen limiet aan het aantal chats.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Niet zoveel eigenlijk, de gegevens over de woning en persoonlijke profiel-foto worden getoond aan de huurders, daarnaast anonimiseren wij de gegevens voor interne gebruikers statistieken. Alle door jou opgegeven gegevens worden conform Wetgeving Bescherming Persoonsgegevens beheerd.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Door naar jouw profiel te gaan, vervolgens naar settings en op het knopje “verwijder mijn account” te drukken. Let wel op, hierdoor worden je woning(en) uit de database verwijderd.

Hoe kan ik mijn woning aanbieden?

Na het aanmaken van je profiel kun je het eerste object toevoegen. Vervolgens vul je al je gegevens in over de object(en) en zorg voor een vloeiende text en upload scherpe waarheidsgetrouwe foto’s.