fbpx
 • FlickuPdate

  De snelste travel hacks van Nederland

  Binnenkort partner van Flickmyhouse

  Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang alle informatie betreffende Travelhacks

  Reis Match Combinatie

  Vanaf januari 2021 kunt u uw eigen Reis Match Combinatie maken. U zult waarschijnlijk nu denken, "Mijn eigen Reis Match Combinatie maken?"

  De beste Travel Hack

  Het beste bewaar je voor het laatste, en wat is nou de beste Travel Hack voor 2021? Onze app natuurlijk. Vanaf nu regel je een vakantiewoning niet langer meer achter de pc. Flickmyhouse biedt jou meer dan 1.625.000+ unieke vakantiewoningen in 21 landen door Europa. Boek gemakkelijk een vakantie accommodatie via je Smartphone.
  Travel Hack #1

  Huurwoningen

  Flickmyhouse wilt via deze Blog pagina misverstanden en verwarring voorkomen i.v.m. het Matchen van producten en diensten. De reden waarom er geen huurders blog is, is omdat de Regelgeving van Nederland, met als voornaamste voorbeeld Amsterdam, behoorlijk veranderlijk is en los staat van ons platform.

  Het feit dat Flickmyhouse het snelste verhuurplatofrm van Nederland is, is omdat wij vraag en aanbod bij elkaar brengen. Wel, vinden wij dat er een maatschappelijk belang komt kijken bij het aanbieden van huurwoningen. Hierdoor vonden wij het niet meer dan logisch om een Huurdersfonds op te richten.

  Mijn advies is daarom zorg dat jij altijd onze app hebt geïnstalleerd zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste huur en vakantiewoningen aanbod.

  Groet het Flickmyhouse team