Valideer vandaag nog je app bij het snelste platform van Nederland
Blog Art. 2.1 geschreven door I.MassalaDe snelste is synoniem geworden met Flickmyhouse. Het heeft de reputatie verdiend het snelste verhuurplatform van Nederland te zijn. Dit bespaart u tijd en geld en biedt u een comfortabele en plezierige zoek of reisplanning ervaring. Dit gebruiksvriendelijke platform kan aan alle verwachtingen van uw wensen en zoekopdrachten voldoen en zij worden ondersteund door gelijkwaardige Partners

Mail Direct

 

Om deze producten en diensten in de webshop te krijgen was een lang en moeizaam traject. Desalniettemin is het Flickmyhouse gelukt om minimaal 200 gelijkwaardige partners te vinden die dit idee ondersteunen.

Applicatie

Waarom Flickmyhouse het snelste verhuurplatform van Nederland is? Is de koppeling van website met de app. Flickmyhouse werkt met een Native app, in het kort uitgelegd een nieuwe feature toevoegen is binnen 2 weken een feit. De daadkracht hiervan is, de snelheid en onze gebruiksvriendelijkheid dit alles voor onze gebruikers natuurlijk.

Een ander doel is de interface te blijven optimaliseren zodat de koppeling met de website één is! Mede hierdoor heeft Flickmyhouse 150MB Cloud opslag gratis toegevoegd wanneer de app gevalideerd is met de website.

Website

 

 

Een koppeling die één is? Verfijnd is het juiste woord voor deze koppeling. Vandaag de dag zijn mobiele apps niet meer weg te denken uit ieders device. Maar de meest betrouwbare apps zijn echter wel gekoppeld met een website. Dit is meestal om het merk (Branding) te vergroten en te versterken in een bepaald segment. In onze blog art. 3 zal ik hier dieper op ingaan en de nieuwe functies aan jullie presenteren.

 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons platform.

Recentelijke updates

Bungalow & Chalets

Blog Art. 22 geschreven door I.Massala Etymologie. Het woord chalet vindt zijn oorsprong uit het woord Chahtelèt in het Arpitaans sprekende Alpengebied en komt vermoedelijk

Lees verder »

Meld je aan voor de #Spotlightfriday

Wordt partner bij het snelste Match platform van Europa

5 redenen om u als partner aan te melden

1. Hoge exposure waarbij nieuwe markten worden ontdekt voor uw bedrijf

2. Aan kleine lettertjes doen wij niet…

3. Gratis persoonlijke accountant die u bijstaat bij het opstart partner set-up process. Binnen 48 uur online

4. Kiezen uit meerdere doelgroepen

5. Internationale off en online Cross channel advertising.

Meer informatie?

Adres toevoegen aan uw Match Process

Wat is uw inlognaam en wachtwoord?

Valideer uw account
5 Redenen waarom wij jou adviseren om de app te valideren met de website

  15MB Cloud account (Gratis toegevoegd aan je account).

 Firewall beveiligd.

 Unieke login key voor al jouw devices.  

 24Hour support.

 Al jouw gebruikers ervaring op één plek. 

Feedback Match combinatie

What's the password?

Login to your account