fbpx
Blog Art. 2.1 geschreven door I.MassalaDe snelste is synoniem geworden met Flickmyhouse. Het heeft de reputatie verdiend het snelste verhuurplatform van Nederland te zijn. Dit bespaart u tijd en geld en biedt u een comfortabele en plezierige zoek of reisplanning ervaring. Dit gebruiksvriendelijke platform kan aan alle verwachtingen van uw wensen en zoekopdrachten voldoen en zij worden ondersteund door gelijkwaardige Partners

Partners

 

Om deze producten en diensten in de webshop te krijgen was een lang en moeizaam traject. Desalniettemin is het Flickmyhouse gelukt om minimaal 200 gelijkwaardige partners te vinden die dit idee ondersteunen.

Applicatie

 

Waarom Flickmyhouse het snelste verhuurplatform van Nederland is? Is de koppeling van website met de app. Flickmyhouse werkt met een Native app, in het kort uitgelegd een nieuwe feature toevoegen is binnen 2 weken een feit. De daadkracht hiervan is, de snelheid en onze gebruiksvriendelijkheid dit alles voor onze gebruikers natuurlijk.

Een ander doel is de interface te blijven optimaliseren zodat de koppeling met de website één is! Mede hierdoor heeft Flickmyhouse 15MB Cloud opslag gratis toegevoegd wanneer de app gevalideerd is met de website.

 

Website

 

Een koppeling die één is? Verfijnd is het juiste woord voor deze koppeling. Vandaag de dag zijn mobiele apps niet meer weg te denken uit ieders device. Maar de meest betrouwbare apps zijn echter wel gekoppeld met een website. Dit is meestal om het merk (Branding) te vergroten en te versterken in een bepaald segment. In onze Blog art.3 zal ik hier dieper op ingaan en de nieuwe functies aan jullie presenteren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons platform.

;

Wordt partner bij het snelste Match platform van Europa

5 redenen om u als partner aan te melden

1. Hoge exposure waarbij nieuwe markten verkend worden voor uw bedrijf

2. 30 Dagen proeftijd en daarna slecht € 59,95 per maand. Aan kleine lettertjes doen wij niet…

3. Persoonlijke accountant die u bijstaat in het partner set-up process. Binnen 48 uur online

4. Uw eigen mogelijkheden om uw bedrijf op de kaart te zetten

5. Cross channel advertising door heel de wereld.

Meer informatie?

Adres toevoegen aan uw Match Process

Wat is uw inlognaam en wachtwoord?

Valideer uw account
5 Redenen waarom wij jou adviseren om de app te valideren met de website

  15MB Cloud account (Gratis toegevoegd aan je account).

 Firewall beveiligd.

 Unieke login key voor al jouw devices.  

 24Hour support.

 Al jouw gebruikers ervaring op één plek. 

Feedback Match combinatie

What's the password?

Login to your account