fbpx
 • Huurdersfonds Nederland

  Waar een wil is, is een weg voor de toekomst

  For English updates click here

  Update : 21 april 2020
  Vanavond werd bekend dat veel corona-maatregelen zijn verlengd… Ook zijn er wijzigingen, zo openen scholen in het basisonderwijs en de dag- en gastouderopvang op 11 mei hun deuren.

  Onze eerdere updates blijven dan ook leidend en wij raden voor alsnog aan om voor jezelf alvast doelen te stellen hoe jij zou willen wonen in Amsterdam gezien de beperkte woning voorraad en hoe jij een geschikte woning kunt vinden of eventueel delen.
   
  Een bezichtiging ingepland met de makelaar? Die bepaald zelf of dit wel of niet doorgaat. Neem hoe dan ook de genoemde maatregelen in acht door 1.5 meter afstand te houden en niet meer dan dan 2 op bezichtiging te gaan.  

  Update : 09 april 2020
  Met de zomer in aantocht en het verlengen van een intelligente lock-down tot 1 juni, draagt Flickmyhouse zijn bijdrage bij het veranderen van de maatschappij na Covid-19
   
  Stel alvast jezelf het doel hoe jij zou willen wonen in Amsterdam gezien de beperkte woning voorraad en hoe je daarin een geschikte woning zult vinden of delen.

  Mail ons jouw doelen of wensen waarbij jij denkt dat Flickmyhouse jou hierbij zou kunnen helpen. 
   
  Update : 31 maart 2020
  Helaas wordt het Corona tijdperk verlengd, maar laat dat jou niet weerhouden bij het vinden van een nieuwe huurwoning
    
  Update : 26 maart 2020
  Beste FMH bezoekers,
  Dankjewel voor de vele aanmeldingen ondanks het Covid 19 virus. 
  Gezien de situatie is veranderd van het kabinet, en er eindelijk een beslissing is genomen voor minderbedeelden en het stopzetten om mensen uit huis te zetten brengt FMH bij het volgende.
   
  Om in de toekomst deze doelgroep sneller bij te staan moeten zij zelf een potje hebben, dit spaarpotje hebben wij al in 2017 in het leven geroepen en nu is de tijd om het te openen.
   
  Flickmyhouse doneert de € 1,00 naar Huurdersfonds.nl en samen met u zal de toekomst er voortaan anders uitzien voor deze kwetsbare groep. U kunt kiezen om de app te downloaden of direct een donatie te doen op onze GoFundMe pagina
   
  Na het COVID-19 zullen wij het nut van dit fonds aan u uitleggen. Blijf sterk in deze periode en hou van u naaste, liefde en gezondheid overwint alles ❤️

  Kijk uit voor phishing: internetcriminelen vissen met valse e-mails naar uw privé gegevens. Flickmyhouse vraagt nooit naar financiele gegevens via email. Check hier hoe u phishing herkent en voorkomt.