Selecteer een pagina

Prijzen

Geen dure abonnementskosten meer  bij het vinden van een huurwoning. Wonen is al duur genoeg. Wij vinden dat de zoektocht naar een woning geen grote uitgave hoort te zijn. 

 
PER 30 DAGEN

Onbeperkt toegang tot huurwoningen, ongelimiteerd reageren en elke dag nieuw aanbod

 

 
PER 30 DAGEN

Onbeperkt toegang tot huurwoningen, ongelimiteerd reageren en elke dag nieuw aanbod

 

#SWIPELIKECHATRENT

Wat je allemaal krijgt voor €4,99,-

Persoonlijk profiel

Je persoonlijke profiel wordt eigenlijk gebruikt als een visitekaartje. De aanbieder bekijkt je persoonlijke profiel voor dat hij/zij beslist jou te accepteren voor de chat. Zorg er dus voor dat deze je situatie goed beschrijft en vul je jaarlijkse inkomen naar waarheid in om teleurstelling te voorkomen. Je kunt het persoonlijke profiel zo vaak aanpassen als je wilt, voeg een paar foto’s toe om een juiste indruk van jou als persoon te geven.

 

Onbeperkt woningaanbod

Heb altijd en overal onbeperkt toegang tot beschikbare huurwoningen, je krijgt toegang tot meer dan 10.000 huurwoningen. Bekijk kenmerken en beschrijving van de woningen en reageer zo vaak als je wilt. Door de zoekoptie in Googlemaps bekijk je snel en gemakkelijk de woningen in de plaats waar jij zoekt naar een huurwoning.

Onbeperkt reageren en opslaan

Interesse in meerdere woningen? Swipe ze dan gewoon allemaal naar rechts. Je kunt dus ongelimiteerd reageren. Woningen waar je op reageert worden automatisch in je favorieten bewaard. Je kunt een woning ook zonder te reageren in favorieten opslaan.

Chatfunctie

Wanneer een aanbieder jou accepteert voor een woning, wordt de chatfunctie gestart. Je kunt altijd gebruik maken van de chatfunctie en er zit geen limiet aan het aantal gesprekken. Je ontvangt notificaties van nieuwe matches, ook ontvang je notificaties van chatberichten.

Geen abonnement, geen gedoe met het opzeggen & geen automatische incasso’s.

Helaas kunnen wij geen verandering brengen in de hoge huurprijzen. Maar wat wij wel in de hand hebben is de prijs waarvoor jij op zoek kunt naar een huurwoning.

Je aankoopt is 30 dagen geldig en wordt niet automatisch verlengt. Je kunt er dus zelf voor kiezen om na 30 dagen de aankoop nogmaals te doen, of niet.

Hoe Flickmyhouse de kosten voor de gebruiker zo laag kan houden? Flickmyhouse biedt beide partijen, aanbieder en huurder enkel het platform. Doordat wij werken met een geautomatiseerd systeem besparen wij kosten, en dat merk jij weer in je portemonnee.

 “All things are difficult 

before they are easy” 

 

Ondervindt zelf hoe easy wij het je hebben gemaakt.

Voor aanbieders

#swipelikechatrent

   

Download gratis!

 


 

Contact

Flickmyhouse
Nieuwpoortkade 9-II
1055 RX Amsterdam
020-7055181
info@flickmyhouse.com

Klantenservice Flickmyhouse 06 44 055 601 

Chat met onze klantenservice!