Selecteer een pagina

Partners. Let’s team up!

Benieuwd wat wij voor elkaar als bedrijf kunnen betekenen?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden met betrekking tot een partnerschap. Bel of mails ons voor een afspraak en wij bespreken dit tijdens een lekkere kop koffie.

Onze Partners

Renthia

Probleemloos je woning verhuren

Renthia staat tijdens de hele huur en verhuur periode voor je klaar. Eén bedrijf, één contactpersoon en gegarandeerd elke maand huur ontvangen. Renthia is uniek omdatje alleen mens on een contract afsluit. Wij handelen alle communicatie met de huurder af. Je loopt dus geen enkel risico.

Kwalitatieve stageplaatsen en huisvesting in Suriname

Wij van SHS begeleiden Nederlandse en Belgische studenten tijdens het gehele stageproces. Van het aanvragen van een visum tot het vinden van geschikte huisvesting en/of stageplaats in Suriname. Daarnaast organiseren wij ook ontzettend veel leuke trips en evenementen samen met andere bedrijven in de stad om naast je stage ook andere leuke en ontspannende activiteiten te doen. Onze missie is zoveel mogelijk studenten een veilige en onvergetelijke ervaring te bieden. Bekijk de website voor meer informatie.

Plus31Vastgoed Partner Flickmyhouse

Wij zorgen voor je huis, kan jij andere dingen doen.

Wilt u uw woning verhuren? We kunnen u daar uitstekend mee van dienst zijn. Wij kennen de algemene verhuur-wetgeving, net als de specifieke regels in de gemeente waarin u woont. Iedere situatie is uniek, wij beschikken over een uitgebreide ervaring met woning verhuur in Amsterdam. We adviseren u op basis van uw mogelijkheden en bieden u de mogelijkheid uw woning online te presenteren of ons in te schakelen voor actieve hulp bij verhuur. Bekijk de services van 31plusvastgoed.

Voor aanbieders

#swipelikechatrent

   

Download gratis!

 


 

Contact

Flickmyhouse
Nieuwpoortkade 9-II
1055 RX Amsterdam
020-7055181
info@flickmyhouse.com

Klantenservice Flickmyhouse 06 44 055 601 

Chat met onze klantenservice!