Marketplace

Blog art.23 geschreven door I.Massala

Nederland telt inmiddels 250 Marketplaces1 waarmee het begrip marktplaatsen breed gedefinieerd is.

Dit is niet de blog waarin ik alles ga uitleggen over verschillende marktplaatsen. Wel kan ik jullie meedelen dat Flickmyhouse als disruptor een andere rol op zich heeft genomen als het gaat om een marktplaats. Met als grootste doel doelgroepen aan elkaar te koppelen vanuit huurwoningen & vakantiewoningen alsmede reisproducten & huishoudelijke diensten waarbij jij niet vanaf de ene website naar de website moet hoppen en telkens bepaalde handelingen uitvoeren die nodig zijn om je aankoop te voldoen

De website van Flickmyhouse is gekoppeld aan het app platform, dit is niet uniek. Wat wel uniek is, is dat jij als gebruiker een eigen cloud omgeving hebt in je account op de app zodra jij een aankoop doet. En als jij je cookie instellingen ook nog eens goed hebt gefilterd op je telefoon dan heb jij de kansen behoorlijk verkleind dat men je gegevens kan phishingen.
Dat ik data (cookie instellingen) specifiek beschrijf als enigste stukje van de tekst hierboven heeft een reden, omdat na je aankoop wil jij gewoon achteraf geen gezeik hebben dan men ergens ter wereld jouw gegevens misbruikt. Een plezierige aankoop kan elke dag, je onschuld bewijzen duurt in verhouding maanden.
Je kostenoverzicht in de checkout pagina is een van de belangrijkste momenten van het beëindigen van je aankoop. Wanneer je een match hebt gemaakt bij een partner van Flickmyhouse kun jij deze gelijk uploaden in je E-wallet als extra bewijs. Het maakt niet uit welke aankoop je hebt gemaakt, hetzij huishoudelijke diensten of reisproducten alsmede reserveringen en entreebewijzen.

Zoals jullie weten zijn mijn blogs niet lang of breed uitgeschreven, maar deze Marketplace biedt jou als gebruiker tal van opties die niet allemaal beschreven mogen worden maar alleen ervaart kunnen worden.

Recentelijke updates

Combinaties zelf op maat maken

Een unieke winkelwagen waarin jij producten met diensten kunt combineren, vergelijken, huren, reserveren en boeken!  Combinaties die jij zelf op maat maakt, ontwerpt of samenstelt? Het maakt niet uit als het nou een mixer of een

Lees verder »

Download de app

Je wordt doorgestuurd naar de store van jouw device om de app te downloaden

Alle categorieën