Alles in Oost Europa? → Reserveer in-app

Alles in Oost Europa? → Reserveer in-app

Oost Europa

De 13 landen die Oost Europa vormen met een uniek en historisch verleden. Het was dan ook erg moeilijk voor mij om een van de landen er uit te pikken als, eye cather zeg maar!

Zoals jullie inmiddels weten zijn deze landen te vinden op het platform, zelfs in het oosten van Europa is Flickmyhouse goed en wel vertegenwoordigd.

Dit is waarom jij kiest voor een vakantie naar Oost - Europa

Het begint bij de vele rijke culturen, de pittoreske dorpjes, 900 km mooi berglandschap waaruit jij makkelijk nationale parken kunt bezoeken. De gastvrijheid van de Balkan staat op nummer 1 wanneer het gaat om lekker eten & drinken en genieten van aangename temperaturen. En natuurlijk niet geheel onbelangrijk, het is allemaal betaalbaar voor een ieder.

Roadtrip

Een roadtrip met je vrienden of met familie is het beste wat ik jullie kan aanbevelen, er is namelijk zoveel om te zien en de stranden en meren zijn een must om te relaxen en ik weet echt niet welk plekje mij nou het meest aanspreekt, vandaar dus een roadtrip.
1. Je tour kun jij starten vanuit de Koerse Schoorwal op de landtong is een duin- en boslandschap te vinden, met duinen die tot de hoogste van Europa behoren.Gezien de vele kilometers moet je wel de juiste keuze maken om de belangrijkste erfgoederen te zien. Het Tatra gebergte is zo’n nationaal park die uit de route ligt maar wel heel erg mooi om te zien of te raften.
2. Hou je paleizen en burchten dan is de Praagse burcht een must see. De Praagse burcht vormt een van de grootste gesloten paleizencomplexen ter wereld. Alleen de voorzijde is al een halve kilometer lang. De burcht is de grootste burcht ter wereld, met een oppervlakte van 7,5 ha.
3. Relaxen tijdens een roadtrip is natuurlijk erg belangrijk, en dit vind je op de Margaretha eiland in Hongarije. Op het Margaretha-eiland is geen gemotoriseerd verkeer, afgezien van bussen en taxi’s, toeristen koetsen. Op het eiland wonen geen permanente bewoners, maar is een groot stadspark, waar zich enkele (kuur)hotels, zwembaden, tuinen en een openluchttheater (Szabadtéri Színpad) bevinden, naast een watertoren (Margitszigeti víztorony), vindt je de ruïnes van het dominicanessenklooster en de overgebleven resten van twee kerkgebouwen, de Dominicanenkerk en de Sint-Michaëlskerk. Tijdens het eeuwfeest en bij het monument (Centenáriumi emlékmű) herdenkt men de vereniging van Boeda, Pest en Óbuda van 1873.
4. Met een groep of met de kinderen tijd voor fun moet er wezen, en die wordt gevonden bij Aquapark Tatralandia met zijn vele slides en dito attracties. Dit themapark is een park bij uitstek om de app bij de hand te hebben voor de vele entreebewijzen en tickets die jij nodig hebt. Zij hebben zoveel te bieden dat jij tijdens je roadtrip de reserveringen kunt maken en bij aankomst niet voor lange wachtrijen te staan of dat je enig evenement mist.
5. Het vaticaan van het oosten. Sint-Petersburg is een van de grootste kunst en cultuurhistorische musea in de wereld. Om de oudheid op te snuiven is deze stad zeker de moeite waard om te bezoeken, wat betreft het museum, die bevat een collectie van archeologische vondsten en kunsten die jij niet in 1 dag kunt bewonderen maar ben jij zeker drie dagen zoet.
6. Nesebar is een typisch stukje balkan, zelfs bij het strand zijn er Byzantijnse ruïnes te vinden in deze oude bulgaarse stad. Wie meer van watersporten houd dan is deze te vinden in de badplaats Slantsjev Brjag aan de zwarte zee, ook zeker een aanrader. Een badplaats die vooral geliefd is bij jongeren vanwege het relatief goedkope drinken, eten en uitgaan.
7. Van zoutwater naar zoetwater, dan is Balatonmeer een meer bij uitstek. Net buiten Boedapest (25km) ligt dit meer omgeven door nationale parken, badplaatsen, stranden en tal van bezienswaardigheden. Qua watersporten doen zij niet onder bij de rest van Europa. Wie van outdoor houdt en niet te moe is door de roadtrip, dan is een wandeling door het adembenemend Tihany echt wat voor jou.
8. Tja, een paradijs op je trip mag natuurlijk niet ontbreken, Rotsenstad in het Boheems Paradijs in Tsjechië. Voornamelijk bergbeklimmers bezoeken deze plaatst, maar als niet bergbeklimmer is dit gewoon een plek waar je even moet stoppen om het te zien. Met name de ondergrondse grotten van Bozkov kan jij niet aan je laten voorbijgaan. Tip, het gehele jaar door is het ondergronds maar 7 graden, dus een warm dekentje of muts of jas is nodig. En laat jij deze nou net kunnen kopen via de webshop waar jij ook deze entree tickets hebt gekocht. Nou makkelijker als dit is het je nog nooit gemaakt.
9. Rij je weer terug richting centraal Europa, dan breng die je zeker via het woud van Bialowieza in Polen. Bekijk op de website als er een gids of local te vinden is om door het strikt beschermd gebied naar inheemse dieren te kijken.
10. Zelfs schrijvend over een road trip vergeet je de andere omringende landen zoals Servië, Roemenië, en Macedonië, maar zoals ik al zei dit is een road trip met heel veel (schrijf) kilometers. Als laatste kan ik jullie het Nationaal Park Pripjat in Wit – Rusland niet onthouden vanwege de flora en fauna. Om het leven van 51 zoogdieren te willen zien dan zijn deze bossen the place to be….Toeraw is bijvoorbeeld een stad met een historisch centrum, daterend uit de middeleeuwen en is een van de oudste Slavische steden.

Alle categorieën

Download de app

Je wordt doorgestuurd naar de store van jouw device om de app te downloaden

Algemene klachten procedure

Klacht van technische aard

Klacht over partners

Klacht over bezorging

Feedback formulier

Garantie

Elke distributeur beslist welk after-sales beleid wordt toegepast op hun website of bedrijf. In sommige gevallen wordt er de voorkeur aan gegeven het geld voor het artikel terug te sturen naar de klant en daarmee aanvullende logistieke kosten te vermijden. In het geval dat het dient te worden vervangen is de procedure heel eenvoudig: de klant dient naar www.flickmyhouse.shop/ te gaan, een compleet nieuwe bestelling aan te maken en ervoor te betalen.
Het bieden van de hoogste kwaliteit en de beste garantie is onze toewijding aan onze klanten. Alle artikelen hebben een garantie voor een periode van twee jaar vanaf de datum van bezorging.
 • Defecten die ontstaan zijn door verwaarlozing, klappen, foutief gebruik, manipulatie, verkeerde spanning of installatie, of slijtage, worden niet gedekt.
 • In het geval van computer producten, dekt de garantie geen virusverwijdering, programma herstel of herinstallatie na formatteren.
 •  Als er een detail van de garantie of het aankoopbewijs aangepast, veranderd of vervangen is; en/of
 • Als er geknoeid is met het identificatienummer of met het product dat onder garantie valt of als het gerepareerd is zonder voorafgaande toestemming van de Technische Dienst.

Retourneren

Flickmyhouse neemt de producten in perfecte staat die eindgebruikers/klant niet meer willen of een verkeerde aankoop of wat voor reden dan niet terug.
Flickmyhouse geeft een uitzonderlijke gratis ophaalservice aan klanten voor die producten met fabricagefouten die zij hebben geleverd aan hun klanten. Flickmyhouse kan elke twee maanden een gratis ophaling doen via hun leveranciers, zolang Members € 300 aan kosten hebben spendeert. Indien dit bedrag niet wordt gehaald, dan zal Flickmyhouse het ophalen uitstellen tot maximaal 30 dagen. Deze voorwaarden zijn van toepassing in Nederland zowel Europees en Internationaal uitgezonderd van eilanden zoals; b.v. de Canarische Eilanden, en niet-EU landen, waar de leveranciers de goederen naar het vasteland dient te sturen, en de verzendkosten dient te dragen en “defecte verkoopwaar – GEEN KOSTEN” op de factuur dient te vermelden.Wanneer een vervoerder besluit om de producten op een andere wijze te retourneren, zal de leverancier alle gemaakte kosten betalen en moet Flickmyhouse inlichten over deze beslissen zodat we de retour kunnen verwerken. Stap 1Ga naar uw Account, ga naar het RETOUR tabblad en maak een KLAD aan waarin u producten toevoegt die opgehaald kunnen worden als defecte fabricage. Als eenmaal aan een van bovenstaande voorwaarden wordt voldaan, zal een VERSTUUR knop automatisch worden geactiveerd om te verzoeken tot ophaling van de producten. Vul alle gewenste velden in.Stap 2Volg de getoonde stappen, als uw ophaling is geaccepteerd. Vul het ophaal- en pakketten adres in. Indien de TSS nog informatie vereist, dan zal dit per e-mail worden gecommuniceerd. De status van uw ophaling zal automatisch door ons systeem worden bekendgemaakt.Stap 3Bereid het pakket in optimale conditie voor en presenteer alle defecte producten in (een) grote kartonnen doos(dozen). Onthoud dat de originele dozen van de producten zelf intact dienen te arriveren, zonder stickers of schade. Daarom is het essentieel om kartonnen dozen te verstevigen en ze goed dicht te plakken.Plak het label dat ons systeem voor afdrukken genereert op ieder pakket. Vergeet niet om dit label (welke het RMA nummer bevat in verband met uw ophaling, het pakketnummer en een identificatie barcode) te printen en plakken op elk pakket.De garantie dekt fabricagefouten en dekt in geen geval slijtage of misbruik. We zullen alleen het geld retourneren van de producten die een fabricagefout hebben, dus u dient de producten die tekenen van slijtage of schade vertonen goed te inspecteren. In het geval van een beschadigde verpakking of met koeriers zegels zal 100% van de waarde van het product niet worden terugbetaald. Daarom is het belangrijk dat u uw klanten adviseert de teruggestuurde waar goed te beschermen met een extra kartonnen doos, om de eigen verpakking van het product niet te beschadigen.Stap 4Als de producten eenmaal zijn ontvangen, zal technische dienst van leveranciers  elk product, pakket analyseren en als ze eenmaal allemaal zijn geverifieerd, zal een vervanging of terugbetaling worden gedaan, waar nodig. De betalingen zullen worden voldaan in uw opgegeven gegevens waaronder uw account. Het proces van controleren en terugbetalen van de koopwaar kan enkele weken in beslag nemen vanaf het moment van ontvangst in het magazijn.
Wanneer het product duidelijke tekenen vertoont van foutief gebruik of ongerechtvaardigde schade, of aankomt in slechte staat;– Wanneer het product wordt geretourneerd zonder de verpakking, met een beschadigde verpakking, of met transport labels die de verpakking onbruikbaar maken -50% van de productwaarde zal in mindering worden gebracht; en– wanneer het product geretourneerd wordt met ontbrekende delen of accessoires, of als de incidentbeschrijving onecht is – het product zal niet worden terugbetaald.Erg belangrijk: er worden geen terugbetalingen gedaan  aan geretourneerde producten die geen gebreken hebben of waarvan de incidentbeschrijving onecht is. Indien we geen bevestiging of betaling ontvangen binnen 7 dagen, zullen de producten worden vernietigd in een containerpark en zal Flickmyhouse geen enkele aanspraak op de producten aanvaarden onder welke omstandigheden dan ook.

Herroeping

Elke distributeur beslist welk after-sales beleid wordt toegepast op hun website of bedrijf. In sommige gevallen wordt er de voorkeur aan gegeven het geld voor het artikel terug te sturen naar de klant en daarmee aanvullende logistieke kosten te vermijden. In het geval dat het dient te worden vervangen is de procedure heel eenvoudig: de klant dient naar www.flickmyhouse.shop/ te gaan, een compleet nieuwe bestelling aan te maken en ervoor te betalen.
Het bieden van de hoogste kwaliteit en de beste garantie is onze toewijding aan onze klanten. Alle artikelen hebben een garantie voor een periode van twee jaar vanaf de datum van bezorging.
 • Defecten die ontstaan zijn door verwaarlozing, klappen, foutief gebruik, manipulatie, verkeerde spanning of installatie, of slijtage, worden niet gedekt.
 • In het geval van computer producten, dekt de garantie geen virusverwijdering, programma herstel of herinstallatie na formatteren.
 •  Als er een detail van de garantie of het aankoopbewijs aangepast, veranderd of vervangen is; en/of
 • Als er geknoeid is met het identificatienummer of met het product dat onder garantie valt of als het gerepareerd is zonder voorafgaande toestemming van de Technische Dienst.

Complaint about partners

Complaint about delivery

Feedback form

Complaint of a technical nature

Revocation

Each distributor decides which after-sales policy is applied to their website or company. In some cases, it is preferable to return the money for the item to the customer, thereby avoiding additional logistics costs. In case it needs to be replaced, the procedure is very simple: the customer should go to www.flickmyhouse.shop/ to create and pay for a completely new order.

Providing the highest quality and the best warranty is our commitment

to our customers. All items are guaranteed for a period of

two years from the date of delivery.

 • Defects caused by neglect, blows, misuse, manipulation, incorrect voltage or installation, or wear and tear are not covered.
 • In the case of computer products, the warranty does not cover virus removal, program recovery or reinstallation after formatting.
 • If any detail of the warranty or proof of purchase has been modified, changed or replaced; and/or
 • If the identification number or the product under warranty has been tampered with or if it has been repaired without prior authorization from the Technical Service.

Returns

Flickmyhouse does not take back the products in perfect condition that end users / customer no longer want or a wrong purchase or whatever reason.

Flickmyhouse gives an exceptional for free collection service to customers for those products with manufacturing defects that they have delivered to their customers. Flickmyhouse can do a free pick up every two months through their suppliers, as long as. Members Have spent €300 in costs. If this amount is not met, Flickmyhouse will postpone the collection for a maximum of 30 days. These conditions apply in the Netherlands both European and International except for islands such as; e.g. the Canary Islands, and non-EU countries, where the suppliers must send the goods to the mainland, bear the shipping costs and indicate “defective merchandise – NO CHARGES” on the invoice.

If a carrier decides to return the products in any other way, the supplier will pay all costs incurred and must inform Flickmyhouse of this decision so that we can process the return.

 

Step 1

Go to your Account, go to the RETURNS tab and create a DRAFT where you add products that can be picked up as defective manufacturing. Once one of the above conditions is met, a SEND button will be automatically activated to request collection of the products. Fill in all required fields.

Step 2

Follow the steps shown, if your pick up has been accepted. Enter the pick-up and parcel address. If the TSS still requires information, this will be communicated by e-mail. The status of your collection will be automatically announced by our system.

Step 3

Prepare the package in optimal condition and present all defective products in (a) large cardboard box(es). Remember that the original boxes of the products themselves must arrive intact, with no stickers or damage. That is why it is essential to reinforce cardboard boxes and to seal them properly.

Stick the label that our printing system generates on each package. Do not forget to print and stick this label (which contains the RMA number associated with your collection, the package number and an identification barcode) on each package.

The warranty covers manufacturing defects and in no way covers wear and tear or abuse. We will only refund the products that have a manufacturing defect, so you should inspect the products that show signs of wear or damage. In case of damaged packaging or with courier seals, 100% of the value of the product will not be refunded. It is therefore important that you advise your customers to properly protect the returned goods with an extra cardboard box, in order not to damage the product’s own packaging.

Step 4

Once the products are received, suppliers technical support will analyze each product, package and once they are all verified, a replacement or refund will be made as appropriate. Payments will be made in your specified data, including your account. The process of checking and refunding the merchandise can take several weeks from the time of receipt at the warehouse.

When the product shows obvious signs of misuse or unjustified damage, or arrives in poor condition;

– When the product is returned without the packaging, with damaged packaging, or with transport labels that make the packaging unusable -50% of the product value will be deducted; and

– if the product is returned with missing parts or accessories, or if the incident description is false – the product will not be refunded.

Very important: No refunds will be made on returned products that are not defective or whose incident description is false. If we do not receive confirmation or payment within 7 days, the products will be destroyed in a container park and Flickmyhouse will not accept any claim on the products under any circumstances.

Warranty

Each distributor decides which after-sales policy is applied to their website or company. In some cases, it is preferable to return the money for the item to the customer, thereby avoiding additional logistics costs. In case it needs to be replaced, the procedure is very simple: the customer should go to www.flickmyhouse.shop/ to create and pay for a completely new order.

Providing the highest quality and the best warranty is our commitment

to our customers. All items are guaranteed for a period of

two years from the date of delivery.

 • Defects caused by neglect, blows, misuse, manipulation, incorrect voltage or installation, or wear and tear are not covered.
 • In the case of computer products, the warranty does not cover virus removal, program recovery or reinstallation after formatting.
 • If any detail of the warranty or proof of purchase has been modified, changed or replaced; and/or
 • If the identification number or the product under warranty has been tampered with or if it has been repaired without prior authorization from the Technical Service.